Voor het maken van vriendschap.

De Amish vriendschap is zoete cake of brood brood uit de gis tommy hilfiger ting van kaneel.Brood, instructies en je neemt een starter, of de strijd tegen, op dag 1, tien dagen werk, die tot drie nieuwe vrienden en familie voor je brood.Het multiplicator – effect dat het wordt beschouwd als een vriend buiten de keten van de letters, dus de naam.

Een traditionele vriendschap is te voorkomen dat de richtlijn Amish brood met behulp van een metalen lepel.De taak van relatief eenvoudige en gemakkelijk.Stap 1 is de formule voor beginners, als een vriend, heb je een beginner, kan worden overgeslagen.Stap negen is binnen 2 dagen werk.Tot slot, 3 stappen om je tot drie nieuwe beginners, als je klaar bent met je gebakken.Elke stap in de richting van de tommy hilfiger posten nodig zijn.Keuzes, fijngehakte noten kan bij een gek brood.Een andere verandering is een andere smaak in plaats van dat een smaak, zoals in het geval van de bananen tommy hilfiger of chocolade.Als een vriend gaf je een begint te werken, deze stap overslaan en direct naar stap 2.

Doe een beginners, moet tommy hilfiger u de volgende:

Een glas.

Een kopje suiker

In een kom warm kopje melk 1 / 4

Glas of plastic container 2 liter

1 liter rits.

Het gebruik van de bovengenoemde projecten:

Het pakje gist wordt opgelost in water, laat het zitten in 10 minuten.

2 liter in containers, samen, een kopje suiker meel.Het meel in bulk, ervoor te zorgen dat meel en suiker gemengd.

Langzaam roeren meel en mengsels van suiker en water opgelost in een container met de gist.Een glas melk bij, blijven roeren, langzaam.

Eenmaal begonnen is volledig gemengd, zal het uit de container in een 1 liter in de zak.Het sluiten van de zak, maar om het begin van de gisting of ademen als de uitbreiding.

Leg de tas in de keuken van de kamer.

Als je klaar bent met deze stap, denk je dat je het in 1 dag.

Als je dit een stap, of iemand gaf je een dag 1 van de eerste of je in een stap vooruit.Deze stap zal voor de periode van 1 tot en met 9 dagen.Als je blijft, zet de tas op kamertemperatuur.

Op dag 1, moet de datum van de herdenking van vandaag in de zak of in je aantekeningen ergens.Je wil je niet verliezen aan het begin van de baan.Als er iemand voor je je tas, het waarschijnlijk al een dag 1 dag.

Binnen 2 dagen, zal het pakket roeren, roeren.

In drie dagen, zal het pakket roeren, roeren.

In vier dagen, zal het pakket roeren, roeren.

Vijf dagen, open de tas, bij een glas vol meel, een kopje suiker en een glas melk.Gooi de tas weg, het modder roeren.Om ervoor te zorgen dat het mengsel meng grondig en leg het op kamertemperatuur.