Hoe laat frito pies of lopen taco ‘s thuis

De oostkust van de kok op dit moment alsof alles ten zuiden van de liefde, en een schotel is herhaaldelijk op instagram een Boston koken biedt die frito pies.

Een beetje zoals de “witte vuilnis sundae ijs” hors, frito pies is’ n traditie die teruggaat tot de oprichting van het bedrijf in 1932, voor iemand die zei dat het Gerecht had kunnen dromen van de eerste mevrouw M. B. Elmer heeft gebakken, mevrouw du bos, zijn cornflakes, peper, kaas, yoghurt olie (of pasta) – voor de play – off tommy hilfiger s, en alle partijen de decadentie van uien.

Tegen de Denver broncos op zondag patriot, het is tijd om naar de andere kant van de helft van de 50 meter lijn vieren op de dag van de wedstrijd in het zuidwesten van de bevolking met vreugde de snacks.Of je een bord of de oprichting van een kantine, hier is tommy h tommy hilfiger ilfiger alles wat je moet laten frito pies of “lopen taco ‘s” in het Huis.

Een groot feest, proberen om naa tommy hilfiger r frito pies versie die in de omvang van de afzonderlijke zak fritos, ook bekend als “de Mexico lopen.” ten eerste, verpakt in een mand gebakken persoonlijke zakken, van elke zak en op de Top van de heuvel is snijden.Zet je peper in een grote kom of een pan met persoonlijke schaal ingrediënten: kaas / queso, uien, sjalotten, peper, avocado ‘s of guacamole, zure room, sla.Laat je gasten zelfbediening, naar hun persoonlijke smaak tortilla ‘s.De methode van de zelfhulp zo populair zijn geworden in het zuiden, veel stellen zelfs voor frito pies op hun bruiloft.